2019-2020 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni ve Yeni Akademik Yıl Açılışı Hakkında Bilgilendirme

Değerli Öğrencilerimiz ve Mezunlarımız,

Salgın hastalık sebebi ile yeni öğrencilerimizi kucaklayamamanın ve birlikte yıllar geçirdiğimiz mezun öğrencilerimizi de gönlümüzden geçtiği gibi uğurlayamamanın burukluğunu tüm samimiyetimizle paylaşmak isteriz.

Bu gibi hastalık ve olumsuzlukların uzun süreler yaşantımızı etkilememesi için bu günlerde alacağımız tedbirler hayatî önem taşımaktadır. Hepimiz büyük fedakârlıklarla elimizden geleni yaparak bu zamanları bir an önce atlatmaya çalışıyoruz, sabır ve çabalarınız için teşekkür ve tebrik ederiz.

İçinde bulunduğumuz bu durumda salgın hastalığın gölgesinde de olsa bölüm birincisi mezunlarımızın şahsında sizler için pandemi kurallarına uygun, samimi bir mezuniyet ve yeni akademik yıl açılış programı planlayabildik.

14 Ekim 2020 Çarşamba günü saat 14.00’te Üniversitemiz YouTube kanalından canlı yayınlanacak programımızda görüşmek dileğiyle saygı ve sevgilerimizi sunarız.

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi