EMAM Mutfak Sanatları Atölyesi ve Bilgisayar Laboratuvarı Açıldı

Üniversitemiz Eğitimde Mükemmeliyet Araştırma ve Uygulama Merkezimizin (EMAM) ÖZ'e Yolculuk Programı kapsamında hazırlanan Mutfak Sanatları Atölyesi ve Bilgisayar Laboratuvarı’nın açılışı, Öz'e Yolculuk öğrencileri ve aileleri, akademisyenlerimiz ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ile Rektörümüz Prof. Dr. Nevzat Şimşek’in de katılımlarıyla Üniversitemiz Üsküdar Yerleşkesinde gerçekleştirildi.

EMAM tarafından Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu Engelliler İçin Gölge Öğreticilik Programı iş birliğinde yürütülen Öz’e Yolculuk Programı çerçevesinde özel gereksinimli bireylere yönelik gelişimsel destek ve meslek edindirme çalışmaları yapılmaktadır. Bu anlamlı çalışmayı teşrifleri dolayısıyla Sayın Bakanımıza ve Rektörümüze, Öz'e Yolculuk öğrencileri adına teşekkürlerimizi sunarız.