Vakıflar Haftası Çeşitli Etkinliklerle Kutlanıyor

Vakıflar Haftası kapsamında Vakıflar İstanbul 1. ve 2. Bölge Müdürlüklerinin katkılarıyla Üsküdar Yerleşkemizde gerçekleştirilen 'Vakıf Şehir' başlıklı söyleşi programı, Rektörümüz Prof. Dr. Nevzat Şimşek'in açılış konuşmasıyla başladı.

Vakıflar Haftası kapsamında Vakıflar Genel Müdürlüğünün iş birliğinde Üsküdar (Atik Valide Külliyesi) Yerleşkemizde gerçekleştirilen 'Vakıf Şehir' başlıklı söyleşi programına;  Rektörümüz Prof. Dr. Nevzat Şimşek, Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul 2. Bölge Müdürü Arif Özsoy,  akademik-idari personelimiz, Vakıflar Genel Müdürlüğü mensupları ile öğrencilerimiz katıldı. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Rektörümüz, "Vakıflar; gönüllere dokunmak ve bir medeniyet oluşturmak üzere kurulmuş ebedi bir değer hareketidir." diyerek vakıfların önemini hatırlattı. Hediye takdimi ile sona eren söyleşinin ardından Vakıflar Haftası etkinlikleri kapsamında  Üniversitemizde düzenlenen 'Vakıf İstanbul' temalı serginin açılışı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Birbirinden değerli eserlerin yer aldığı sergi, 18 Mayıs'a kadar ziyarete açık olacak.